Now Playing

(U)
PS4
Spider-Man
🕔 10:30 [Amazing difficulty|Campaign 28%|LVL 14] Getting my ass handed to me, so I’m doing some side missions to improve myself. Achievements: 12 / 51 (24%)

Updated about 2 days ago

Yasume's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
8 (U)
  7 Unplayed  
87.5% of Unfinished
1.5% of Total
1.8%
116 (B)
25.7%
328 (C)
72.6%
Wishlist  0 ?         Top-Rated  74 ?????         Master Runs  0 (M)
Nintendo Switch 3 (U) 21 (B) 15 (C) 39 Total
PlayStation 4 3 (U) 3 (B) 0 (C) 6 Total
PlayStation 3 2 (U) 5 (B) 0 (C) 7 Total
Wii BEAT 28 (B) 86 (C) 116 Total
Nintendo DS BEAT 4 (B) 56 (C) 61 Total
Steam BEAT 8 (B) 35 (C) 44 Total
PlayStation Vita BEAT 25 (B) 17 (C) 42 Total
Nintendo 3DS BEAT 9 (B) 32 (C) 42 Total
GameCube BEAT 5 (B) 25 (C) 30 Total
Game Boy Advance BEAT 1 (B) 18 (C) 19 Total
iPad BEAT 1 (B) 16 (C) 17 Total
Nintendo 64 BEAT 2 (B) 7 (C) 9 Total
PlayStation 2 BEAT 2 (B) 3 (C) 5 Total
Wii U BEAT 2 (B) 0 (C) 2 Total
Game Boy C O M P L E T E ! 6 Total
Game Boy/Color C O M P L E T E ! 4 Total
PC C O M P L E T E ! 3 Total
PlayStation C O M P L E T E ! 2 Total
Xbox C O M P L E T E ! 2 Total
SNES C O M P L E T E ! 1 Total
N-Gage C O M P L E T E ! 1 Total
All Games 458 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 5 days ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
No worries man, ik heb hetzelfde. Vandaar dat mijn bericht zo laat was. Neem de tijd.
about 5 days ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Zoals ik eerder zei moet ik helaas wel zeggen dat ik de puzzels erg makkelijk vond. Ik was met de meeste echt in no-time klaar en dat vond ik toch wel een beetje jammer. Misschien komt het omdat ik gewoon best wel goed ben in puzzels en logica maar toch vind ik het jammer. De meeste kamers waren nog steeds erg vermakelijk en vindingrijk.

Overall is het gewoon een top game, ik ben echt heel erg benieuwd naar wat ze hierna gaan doen met Virtue's Last Reward om te kijken hoe ze sommige dingen weten te verbeteren.
about 5 days ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Nou hier gaan we dan.

Ik ben een groot van van media. Games, films, boeken, muziek, eigenlijk alles wel. En het leuke hieraan is dat sommige "formats" overlap hebben, die dus ook word gereflecteerd in mijn smaak. Als het om boeken gaat lees ik ongeveer 50% non-fictie en 50% fictie. In de fictie geniet ik van thrillers, crime, en fantasy. Vooral thrillers zorgen ervoor dat ik niet kan stoppen met lezen. In films geniet ik ook heel erg van thrillers maar in games is het lastig. Ik heb bijvoorbeeld (nog) niets met horror games. Dan is horror en thriller in film toch wel totaal iets anders, ik kan mij moeilijk een thriller game indenken. Thriller is meer een gevoel van spanning dat in games toch wel in veel games te vinden is. Maar ik zal dit geen thrillers noemen. Daarom zijn visual novels zo fantastisch. Er kan in principe gebruik gemaakt worden van alles 4 de "formats" die ik eerder beschreef, en daar maakt 999 perfect gebruik van.

Visual novels hoeven voor mij niet heel interactief te zijn. Ik geniet eigenlijk net zo veel van een Steins;Gate als van een Ace Attorney (al is Steins;Gate gewoon de beste VN die ik ooit gespeeld heb). Maar de escape rooms zijn echt geniaal. Ze zijn niet zo moeilijk maar ze zijn zo natuurlijk in het verhaal geschreven dat ik mij heel eerlijk afvraag of ze het verhaal er niet omheen geschreven i.p.v. andersom. Ze zijn een mooie pace breaker tussen al het gepraat en geeft je de tijd om alles tot je te nemen en daadwerkelijk de clues die gegeven worden in het verhaal tot je te nemen. Die clues kunnen je, net zoals de personages zelf, tot de verkeerde conclusie leiden, maar het feit dat je zelf tot die conclusie kan komen is prachtig. Dat Ace niet gezichten kan herkennen is natuurlijk een beetje geforceerd maar als je met de True ending er achter komt dat dit ook te maken had met zijn motivatie om de nonary games te beginnen maakt het toch mooi. En het is er wel mooi ingeschreven en ik vond het zeker niet storend. Ik speelde de eerste keer zonder guide of wat dan ook om te kijken hoe het verhaal zou lopen, en ik was plezant verbaasd toen ik uiteindelijk de routes ging bekijken en spelen dat ze best wel logisch zijn. Ze voelen niet arbitrair aan alsof ze gewoon een paar eindes wouden hebben en die gewoon ergens willekeurig ingegooit hebben. Het feit dat Clover gek werd na de dood van haar broer met de Axe ending is, hoe twisted het ook is, best een logisch vervold 4


1/2
about 1 week ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Hmm, wat ik zo op internet er verder over lees schijnt dat inderdaad zo te zijn ja! Wel chill op zich. Meestal wissel ik met het aan/uit hebben van de EXP share zodat ik niet al te veel hoef te grinden maar het toch ook leuk blijft. Ben benieuwd!
about 1 week ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Ik had een heel mooi bericht geschreven over 999 maar toen besloot de site te chrashen en was ik alles kwijt. Ik schrijf het binnenkort nog wel een keer, stay tuned.

Ow en ik heb Path of Radiance gevonden voor 60 euro, dus die heb ik gelijk gekocht. Ik ben heel erg benieuwd naar de game.
about 2 weeks ago (edited)

Badges
Backlog Beaten: September 19, 2018
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
I see that Valkyria Chronicles 4 has left a good impression on you '' 21. Valkyria Chronicles 4 5* ''
I remember playing the first game a while back not expecting to much, but was seriously surprised at how good the overall gameplay and story was from start to finish.

Just a quick question regarding 4s playtime, would you say around 85 hours for full completion and 40ish for the campaign? I'm just trying to get some DLC/short games beat at the moment before I dip my toes into Kingdom Hearts 3 at the end of January for the first time and was wondering if I could fit it in
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Echt heel erg bedankt. Hier kom ik het hele jaar nog wel mee door.

Ik heb gelijk aan mijn modder gevraagd of hij mij N64 voor RGB kan modden zodat ik binnenkort aan Banjo kan beginnen. Ik heb de laatste tijd geen N64 meer gespeeld omdat composiet toch wel erg teleurstellend beeld geeft. Maar daar gaan we verandering in brengen. Tevens heb ik SotC inderdaad niet gespeeld, ik heb hem ook nog niet zo lang. Ik zal er dit jaar eens naar gaan kijken .

Ik heb van iemand anders ook de aanrading gekregen om nine hours, nine persons, nine doors te spelen dus dat word de volgende game die ik oppak. Ik heb er echt heel veel moois over gehoord en toen de Ps4 versie aangekondigd werd wist ik dat ik hem daarvoor moest hebben. Ik vind het zo heerlijk om VN s'avonds voor het slapen te spelen, ondanks dat ik er soms wel iets te lang mee doorga.

Fire Emblem is wel een probleem ja (hij is ongeveer 100-120 euro wat ik zo snel kan zien). Ik heb vorig jaar de Wii FE weten te bemachtigen in een hele set waardoor ik hem voor ongeveer 10 euro had gekocht. Ik ben echt al jaren op zoek naar beiden maar Path of Radiance heb ik uberhaupt nog nooit buiten een doorverkoop site gezien. Ik ben bang dat ik daar toch voor moet gaan, ik wil hem namelijk wel echt heel graag eens spelen. Ik heb laatst ook Suikoden 2 gekocht voor een aardige prijs maar in verhouding waar hij normaal voor gaat heb ik hem spotgoedkoop gekregen.

Ik zal Hollow Knight spelen wanneer mijn metroidvania itch weer eens begint te jeuken. Het ziet er in ieder geval heel erg mooi uit. En The Last of Us is ook wel een goede om eens te spelen voor de sequel uitkomt.

Nogmaals heel erg bedankt maat. Je bent erg uitgebreid geweest en ik stel het heel erg op prijs.
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Ik zie nu ook je top 15 en het is echt een mooi lijstje, er zitten een paar tussen die ik niet gespeeld heb maar echt veel goeds over gehoord heb. En ook nog bijna je backlog beaten. Wat een prachtig jaar in gaming zeg.
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Ik sta echt voor alles open. De spellen die ik nu al heb ben ik toch ooit van plan te spelen en jouw aanbeveling zal ervoor zorgen dat ik het in de komende paar maanden ga starten. Daarentegen is een aanbeveling van een game die ik niet heb ook erg leuk omdat het wellicht iets is wat ik anders niet zou hebben gespeeld. Dus als ik gretig mag zijn, beide zou echt tof zijn.
about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ook leuk om jouw lijstje te zien! Ik deel je hoge rating voor Danganronpa V3; dat deel blies me echt omver, ik had de twists in die game absoluut niet aan zien komen als vervolg op 1 en 2. Fantastische serie.

Daarnaast bijzonder om games uit allerlei verschillende jaren bij elkaar te zien, maar het is wel de meest logische manier om een lijstje op te stellen met welke games jij het beste hebt gevonden dit jaar.
about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Haha, alle Tales nog een keer spelen... Dat is zeker waar, en ook voor andere series met meerdere games geldt dat het veel uitmaakt wanneer je ze speelt en in welke volgorde. De enige oplossing is eigenlijk om alle games ooit op releasedag te beginnen spelen, maar zolang terug in de tijd reizen niet mogelijk is, gaat dat niet gebeuren, haha.

Ja, lang geleden dat je een lange JRPG hebt gespeeld? Het heeft altijd een beetje twee kanten. Een erg goede JRPG die bijna 100 uur duurt is een genot om doorheen te spelen, maar als 'ie niet zo goed is, dan valt het al tegen om er 30 of 40 uur doorheen te moeten gaan. Valkyria Chronicles ben ik wel erg benieuwd naar. Het lijkt me behoorlijk anders dan de 'standaard JRPG' formule en dat maakt het wel interessant. Ook mooi dat jij er zo enthousiast over bent, ook daardoor ben ik er benieuwd naar!

Dankje, ja het einde van de site zat er wel aan te komen. We stonden allemaal nog steeds wel achter het idee van Nintendie, of een Nintendo indie website. Er is enorm veel te coveren wat dat betreft en het is een erg onderbelicht thema. Toch hebben we in de periode juli tot en met november nauwelijks bezoekers getrokken, wat uiteindelijk veel redactieleden hun motivatie kostte. Op het einde was ikzelf voor meer dan 50% van de content verantwoordelijk en dat was het me toch niet helemaal waard voor slechts een handjevol sitebezoekers.

Ja precies, op die manier maak je Pokemon Let's Go toch nog enigszins uitdagend. Sun en Moon vernieuwden de serie op veel manieren die in Let's Go ineens niet meer aanwezig waren, omdat ze nu voor de PoGo-formule gingen. Sun en Moon vond ik eerlijk gezegd al niet geweldig, wel leuk om de veranderingen te zien maar niet boeiend genoeg om 25 uur lang leuk te blijven. Met Let's Go heb ik een beetje hetzelfde, misschien dat ik de serie gewoon ontgroeid ben, wat eigenlijk voor bijna alle Nintendo-series inmiddels wel geldt, helaas... Vandaar ook dat mijn verwachtingen voor Pokemon 2019 niet zo hoog zullen zijn als die van jou.

Danku! Ja, ergens is dat wel verrassend. Misschien vind ik in JRPGs niet zo meer de innovatie die andere genres, en eerlijk gezegd vooral Westerse indiestudio's, wel brengen. Ik denk dat het daarmee te maken heeft. Lange tijd is de JRPG voor mij het meest geschikte genre voor verhaalvertelling geweest, maar zowel VN's als verhalende Westerse indies hebben die rol steeds meer overgenomen. Heb je een van die drie gespeeld (Night in the Woods, Lions Song, 2064)?
about 1 week ago (edited)

Badges
Backlog Beaten: September 19, 2018
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Apologies for taking so long to reply Holidays got a bit crazy and I only had time to do quick updates on the page

Really enjoyed Let's Go Eevee it is quite light on some features versus the previous games but thats given me a chance to try out some new things like Shiny hunting and making unique teams. I think if it wasn't announced the same time as Gen 8 it would be a different story but as a side game i'm really happy with it.

Octopath is a strange one it's kind of like 8 small stories with a shared world and light character interaction. I get that some people would say it's dull and get tedious quickly as the game follows the basic RPG formula a lot of the time but after playing I can guarantee people would connect to at least a few if not all the stories told. The main reason for the 5* is the solid foundation the games build on the World design, Soundtrack, battle system and look of the game are all incredible and unique! (also the studio that makes the game Aquire are a personal fav of mine after making the Bravely series)

Congratulations on finishing all those game this year !!!!
Really looking forward to Fire Emblem: Three houses and Pokemon Gen 8 as well can't wait to see what Year 3 of the Switch holds

All the games you're considering playing are excellent some really solid picks in that list.
Xenoblade 2: Golden age of Torna (Prequel to Xenobalde 2 and a much shorter/refined experience if you wanna try out the series) & Gravity Rush 2 would be some personal suggestions. Happy New Year!
about 4 weeks ago (edited)

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Top 15 games I've played in 2018

It's time for the end results of 2018 and I'm proud to say that I have enough meat on my plate to present a good list of games this time. Because damn, I've played and finished 27 games this year, which is an improvement of 26 games compared to 2017. A small note before I start, because this list doesn't only contain games released in 2018, it's actually games that I discovered for the first time this year. But yeah, since they are basically all new games to me, I wanted to include them. Anyway enough chatter, without further ado, I hereby present the best 15 games I've played in 2018.

15. Golf Story 8/10
14. L.A. Noire 8/10
13. Mega Man 11 8/10
12. Shantae and the Pirate's Curse 8/10
11. The Binding of Isaac: Afterbirth+ 8.5/10

10. Uncharted 2: Among Thieves 8.5/10
9. Mario + Rabbids: Kingdom Battle 8.5/10
8. Super Mario Party 8.5/10
7. Super Smash Bros. Ultimate 8.5/10
6. Resident Evil: Revelations 8.5/10

5. Hollow Knight 9/10
4. Valkyria Chronicles 4 9/10
3. Pokémon Ultra Sun 9/10
2. Danganronpa V3: Killing Harmony 9.5/10
1. Super Mario Odyssey 9.5/10

When I look at this list and reflect to the experiences I've had with the games, I can honestly say that 2018 was 1 of my best gaming years I've ever had. I've played a lot of quality games and I want to continue that trend in the years forward. Next year is going to be a busy year for me though, but if I'm able to play and at least 10 great games, I'll be a happy man. Aside from a few safe buys like Fire Emblem: Three Houses and Pokémon, I'll also be trying out a handful franchises that I've got no experience with. I'm considering a few like Metal Gear Solid, Dragon Quest, Persona, God of War and Hitman, but if you have other suggestions I'll gladly hear them!

Anyway, happy holidays to all of you and here's to a great 2019
about 1 month ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Treasure Hunter: 1000+ games
Yeah I really enjoyed Dragon Quest XI. Its most likely going to be my GOTY.

Honestly there really is no bad starting point for the series for a first timer. If I have to pick I got to go with Dragon Quest VIII or XI since they are more modern and have better Quality of Life compared to the other games.
about 1 month ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Thanks for the multitap add. Nice collection you got there!
about 2 months ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Precies, ik vind dat persoonlijk ook niks, een game "kijken" op YouTube. Bovendien zitten er ook een paar actie-scenes in L.A. Noire wat natuurlijk ook toffer is om zelf te besturen. Ja, ik nam een beetje de tijd om alle clues te vinden en het kijken naar gezichtsuitdrukkingen hielp ook (en niet te vergeten de Community Answers in noodgevallen ) Mee eens! Die vond ik ook gaaf. Ja, het einde vond ik ook een beetje aan de vreemde kant... Ik vond het jammer dat hij stierf en ook een beetje een jammerlijke manier waarop hij stierf, ook best abrupt. Dat gezegd hebbende vond ik wel dat het einde redelijk mooi wat dingen aan elkaar connecte

Mwah, het is wel een OK spel, maar ik snap volledig de frustraties van mensen. Het spel blijft ongelooflijk vaak hangen, lagt erg veel, en over het algemeen is alles net wat saaier dan Fallout 4. Het voelt echt inderdaad als een soort Online-mod voor Fallout 4, maar dan met andere omgevingen.

Hmm, heb dus inmiddels zoals je gezien hebt toch maar Pokémon Let's Go Pikachu gepakt, met de Pokéball (die overigens erg tof is ondanks dat 'ie stervensduur is). Ik heb er enorm veel plezier van, en inderdaad, het is geen baanbrekende game maar wel een superleuke nostalgie-opwekkend spel, zeker gezien hoeveel uren ik gestoken heb in R/B/Y en FR/LG.

Haha, dat klopt! Een van mijn favoriete franchises, Kingdom Hearts 2 staat op plek nr2 op het moment in mijn top 10 lijst. Mooie lijst heb je! Dat zijn inderdaad ook spellen die ik nog wel wil halen. Ik moet me echt eens gaan verdiepen in de RE-serie, haha.

Dat denk ik ook inderdaad, maar het zou alsnog supervet zijn als ze toch besluiten Xenoblade 1 te remaken! (......al moet ik deel 2 nog wel spelen Aankomende zomervakantie!)

Ah, wat zonde, maar dat is waar ook. Xbox One ja? Dat is inderdaad nogal apart, zeg. Ik kijk het nog even af, misschien dat ik de games dan voor PS4 haal, en dan Remote Play doe op mijn Vita aangezien dat nog best aardig werkt (heb zo ook Persona 5 regelmatig op de bank/in bed gespeeld )

about 2 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Fijn dat Let's Go bevalt! Ik heb eigenlijk geen complaints gelezen over de moeilijkheidsgraad. Ik vind het geen makkelijke game om eerlijk te zijn. Als je Pokémon als Mew, starter Pikachu/Eevee, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Articuno etc gebruikt gaat het merkbaar wel wat makkelijker dan met 'willekeurige' wilde Pokémon. Moet ook eerlijk zeggen dat ik er wat te makkelijk over dacht in het begin en al vrij snel 6 Pokémon in m'n team had en tevens trainersgevechten oversloeg. Nou, makkelijk was het toen niet, maar vooral: ineens moest ik een lv. 45 Pokémon hebben voor de psychic-gym. Die had ik dus nog lang niet (35 als hoogste).

Verder moet ik zeggen dat ik Pokémon vroeger toch leuker vond. Vind het in dit deel vooral vermakelijk om nieuwe Pokémon te vangen, maar in de eerste helft van het spel kom je er weinig van tegen. De meeste grasjes (op Viridian Forest na) bevatten vooral Ratata, Pidgey + een nieuwe Pokémon. Pas zodra je 'surf' hebt, kom je meer nieuwe Pokémon tegen. Daarnaast vind ik die vele trainersgevechten wel wat saai worden. Vind het wat in herhaling vallen na een tijdje. Maar het ergste vind ik nog wel dat ik geen Pokémon kan overzetten vanuit Pokémon GO (device not compatible??), ook niet kan ruilen via online (geen Nintendo Online) en dat sommige Pokémon exclusief zijn voor één van de twee versies. Ik trainde eerst m'n Graveler, maar kwam erachter dat die niet gaat evolueren zonder 'm te ruilen. Ik weet dat dat principe er altijd al is geweest in Pokémon, maar vind het inmiddels wel achterhaald. Anyway, alles bij elkaar wilde ik eerst wel gaan voor een volle Pokédex, maar dat is op deze manier niet te doen helaas.
about 2 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ja? Op wat voor een dag heb je de site ontdekt? Ik weet het niet meer om eerlijk te zijn, haha.

De beste Tales vind ik nog altijd Abyss inderdaad. Het zal er ongetwijfeld ook mee te maken hebben dat het één van m'n eerste uit de serie was, maar ik ben er nog altijd groot fan van. In de tijd dat ik 'm speelde had ik nog nooit zo'n onconventioneel verhaal meegemaakt in een JRPG, maar daarnaast was ook het actievolle gevechtssysteem nieuw. Ik weet niet of het anno 2018 nog steeds echt de beste Tales is, veel van de PS3/PS4-spellen zijn ook erg goed en flink gemoderniseerd ondertussen. Xillia of Graces zou ook zomaar mijn favoriet kunnen zijn als ik de games in een andere volgorde had gespeeld (Xillia was volgens mij m'n eerste modernere Tales).

70/80 uur, poeh. Zelfs voor een JRPG is dat flink. Trails of Cold Steel II, waar ik nu mee bezig ben, ga ik binnen de 60 nog wel uitspelen denk ik. En dan heb ik altijd al het idee dat de games in deze serie voor eeuwig duren, haha.

Death Mark vond ik eigenlijk wel een goede game. Zeker om zo in de koude winterdagen te spelen, is het erg geschikt. Ik zou het een horrorgame noemen, maar de horror zit meer in het verhaal dan in de visuals. Uiteindelijk een 8 gegeven (hieronder kun je de review lezen als je wil!), maar vooral omdat ik het verhaal en de personages heel sterk vond. De gameplay zelf is flink moeilijk, ik heb 'm enkel uit kunnen spelen met behulp van een GameFaqs-walkthrough. Het is overigens een van m'n laatste reviews geweest voor Nintendie helaas, sinds gisteren is de site officieel gestopt.

[Link]

Leuk om te horen! Doet mij ook verlangen om weer op de TV te spelen, haha. Het grootste scherm dat ik hier te zien krijg is mijn laptop-scherm. Alles op de Switch speel ik in handheld nu, en daarnaast heb ik de 3DS en Vita nog meegenomen. In Nijmegen kan ik alleen niet echt op de TV spelen eerlijk gezegd, de zon staat er het grootste deel van de dag op te schijnen en het is ook zo wat om heel de dag de gordijnen dicht te gooien. En met de zon die in de zomer pas om een uur of 10 ondergaat, dan lig ik onderhand al weer op bed... Dat is in Japan wel wat fijner trouwens, de zon gaat hier in de zomer om 18:30 en in de winter om 17:30 onder, er is nauwelijks verschil.
about 2 months ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
I definetly will have to give it a shot, I think you might be right about the squad stories. I don't remember doing them, but from the sound of it, it reminds me of the support conversations in Fire Emblem!

No weapon triangle, and while you move through the map like Awakening, there are portions of the map where it switches to 3rd person perspective and you run around a dungeon... so far I haven't liked the game much, but I wondered if that was because I'm also in the middle of Radiant Dawn, or if I just wasn't having fun because it didn't feel right, if that makes sense?

As for Gris, I'll wait for the reviews, but the trailer really caught my eye because it's visually just stunning. It reminded me of the same sort of relaxing game that Journey was, and I really loved that game!

I think it would be a tie between Awakening and 7. Awakening was the first one I played, and usually in a series, I find the first game I personally play usually ends up as the one I like the most. And it has my favourite character! But 7 was also just a delight! I played that one very cautiously, and showed JDcooper on this site my file and he was very surprised to see I finished the whole game with the Mani Katti, Wolf Beil, and Eliwood's rapier lol. I was so worried I'd need them at the endgame.

Which was the first title you played in the series?
about 2 months ago

Badges
Backlog Beaten: June 15, 2017
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
My favorite Fire Emblem game? That's a tough one. I should be able to give you a definitive answer once I've finished my marathon and experienced all the games without years between them. Right now I really can't decide. The three GBA games are all fantastic but so is Path of Radiance and Radiant Dawn. I'm also a big fan of Awakening and Fates, two games that certain parts of the Fire Emblem fanbase love to hate on. They are all so good!

Like I said, I will have to get back to you on that. I'd have a similar problem naming my favorite Zelda game, really.
Work hard, play hard.