Now Playing

(U)
PC
Clannad

Updated about 1 year ago

NintendoJeroen's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
30 (U)
7.5%
297 (B)
74.6%
71 (C)
17.8%
Wishlist  0 ?         Top-Rated  18 ?????         Master Runs  0 (M)
PlayStation 4 5 (U) 14 (B) 4 (C) 26 Total
PlayStation 3 1 (U) 15 (B) 1 (C) 17 Total
PlayStation 2 4 (U) 3 (B) 0 (C) 7 Total
PlayStation 1 (U) 1 (B) 0 (C) 2 Total
PlayStation Vita 2 (U) 23 (B) 4 (C) 29 Total
PlayStation Portable 3 (U) 4 (B) 0 (C) 9 Total
Nintendo Switch BEAT 68 (B) 13 (C) 101 Total
Wii U 1 (U) 28 (B) 5 (C) 36 Total
Wii BEAT 15 (B) 0 (C) 16 Total
GameCube 3 (U) 9 (B) 0 (C) 14 Total
Nintendo 64 BEAT 1 (B) 0 (C) 2 Total
Nintendo 3DS 4 (U) 54 (B) 21 (C) 84 Total
Nintendo DS 2 (U) 9 (B) 10 (C) 21 Total
Game Boy Advance 1 (U) 2 (B) 0 (C) 3 Total
Game Boy/Color BEAT 4 (B) 1 (C) 5 Total
PC 3 (U) 45 (B) 12 (C) 66 Total
Mobile BEAT 2 (B) 0 (C) 4 Total
All Games 442 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 13 hours ago

Badges
Herald of Bak'laag: 500+ unfinished games
Treasure Hunter: 1000+ games
Ja de prijs stijgt snel helaas, ik ben er bekend mee De andere twee zijn digital-only toch? Kan me niet herinneren dat daar physical editions van zijn voor de PSP in ieder geval
about 1 week ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Spike-Chunsoft livestream bevestigt voor aankomende woensdag! Ze beloven “exciting news”.

[Link]

Dit kan nog beter worden dan E3 in zijn totaliteit haha.
about 1 week ago

Badges
Herald of Bak'laag: 500+ unfinished games
Treasure Hunter: 1000+ games
Kost hij serieus 80 euro? Ik vind de eerste Trails of the Sky meestal voor rond de 30 op retrobeurzen, hij komt niet heel vaak voor maar dat is meestal de prijs waarvoor ik hem zie. Wel aan de duurdere kant voor PSP games helaas maar dat ben ik gewend van JRPGs

Denk dat Cold Steel IV voorlopig nog niet komt dus neem de tijd! En denk dat het vooral neerkomt op references maar niet dat je de games per se moet spelen. In 3 zitten ook characters van de Sky series maar het is zeer waarschijnlijk dat ze een korte samenvatting geven van wie deze persoon is en daarna verder gaan met het verhaal zoals gebruikelijk
about 1 week ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Ja, ik wil zeker nog Zero Time Dilemma erna spelen, zal waarschijnlijk wel nog even duren. De game is jammer genoeg wel digital only op 3DS en ik weet niet of er soms nog sales op komen in de e-shop?

Ik zie dat je echt super dicht bij bent met het beaten van je backlog, good luck!
about 1 week ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Lol, long story short, I met one of my best friends in uni and he's from South Africa. He already spoke Afrikaans, but I started learning it just to learn something new.

Also that's too funny, since I good amount of my Backloggery friends are Dutch, I usually do read the comments in Dutch and I can usually get through half of the message without needing to translate.

Dank je wel, prettig weekend!
about 2 weeks ago

Badges
Right Hand of Bak'laag: 1000+ unfinished games
Treasure Hunter: 1000+ games
On Fire: 3 beat or complete in a row
I just love the language I wanted to teach in Japan, but I decided to focus on my Master's in the States.

I can't wait for the new Tales. E3 really delivered with some sensational news for JRPG fans. It's an exciting time!!!
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Poisoned: 3+ new games in a row
VA-11 HALL-A is pretty cool! It has a classic PC-98 aesthetic and a killer soundtrack. I am still pretty early in, but I like the concept of it, serving drinks and learning about your customers.
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Treasure Hunter: 1000+ games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Thanks! I hope you're enjoying P3 Dancing!
about 2 weeks ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Ja, Persona 5 gaat me waarschijnlijk 3-4 maanden kosten, haha. Hoop daarom echt dat ik het leuk ga vinden. De verwachting is dat ik er in de eerste week van juli, na m'n vakantie, ermee ga beginnen!

Wat betreft m'n wenslijst, het bevalt me erg goed! Ik heb nu in m'n page note de 10 games staan die ik het liefste wil spelen. Mocht er een nieuwe game worden aangekondigd die een andere uit dat lijstje overtreft, dan vervang ik het. Als ik dan (na het beaten van m'n backlog) een game heb uitgespeeld, koop ik er 1 van dat lijstje en voeg ik weer een nieuwe toe. 10 games is voor mij wel de juiste grens. Ik hou het dan klein, maar zo geef ik wel prioriteit aan de (imo) leukste games. Ik zie trouwens dat jij Death Stranding aan je wenslijst hebt toegevoegd. Bizarre, maar indrukwekkende trailer was dat, he? Ben benieuwd wat het eindresultaat gaat worden.

Ben ook wel benieuwd wat je van Time Hollow gaat vinden!

Ja, Minecraft Story is ook van TellTale. Tales of the Borderlands schijnt echter wel veel beter te zijn, dus ik zou dan met die beginnen als je ze van plan bent om allebei te doen. Voor mij hetzelfde verhaal wat betreft The Walking Dead. Ik heb echter de TV-serie (nog) niet gekeken. Wel echt een aanrader dus, als ik jou zo hoor haha.

Je hebt Justice For All ook alweer klaar, zie ik! Case 3 wordt inderdaad gezien als de minste van de franchise. De uitvoering van de moord was ook behoorlijk onrealistisch. Ik vond de villain echter wel leuk. Wat vond je van de laatste case? Miles Edgeworth Investigations 2 is nooit uitgekomen in het westen. De 2 Great Ace Attorney games voor de 3DS hebben spijtig genoeg ook nooit het daglicht hier gezien. Erg jammer aangezien die 3 games tot de betere behoorden.

Ja, ik ook wat betreft The Somnium Files. Gezien het team wat eraan werkt, twijfel ik niet aan de kwaliteit.

Heb je E3 nog een beetje gevolgd? Hij was een beetje teleurstellend vond ik, maar heb toch een aantal leuke dingen gezien. Banjo-Kazooie in Smash was erg leuk (nostalgie dingetje), aangezien ik de game nog wel is speel met vrienden. Daarnaast was de Breath of The Wild 2 aankondiging ook fantastisch. Deze entry lijkt meer dark te zijn. Nieuwe info over Link's Awakening en Pokémon was ook wel leuk.

De Final Fantasy VII remake zag er ook echt top uit. Dat moet tot op zekere hoogte toch ook wel jouw interesse gewekt hebben toch, als JRPG fan? Ook al heb je niks met Square Heb je nog wat anders leuks gezien? Tales of Arise, wellicht?
about 2 weeks ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Nice, welk deel van DMC zou je dan oppikken? DMC5? Ja? Ik denk dat ik dan toch met Bayonetta 2 begin, aangezien ze los van elkaar staan. Kan echter nog wel een tijdje duren voordat ik dat ga doen. Ja, ik dacht inderdaad dat Pikmin 3 remaster naar de Switch zou komen (Captain Toad en Donkey Kong Country style), voornamelijk omdat daar geruchten over waren. Maar goed, tot op heden nog steeds geen Pikmin nieuws. Ja, ik verwacht toch wel een nieuwe Pikmin aankondiging binnen nu en 2 jaar. Zou raar zijn als het niet zou gebeuren, aangezien de Switch een ideaal platform ervoor is.

Snap ik, wat betreft Clannad. Als het echter zo'n fantastische game blijkt te zijn, lijkt het me eerder alleen maar een voordeel dat de game zo lang duurt, toch? Kwaliteit boven kwantiteit als je het mij vraagt; liever 1 fantastische game van 80 uur, dan 4 average games van 20 uur.

Nou Tales of Vesperia heb je inmiddels alweer klaar! Wat vond je ervan? Behoort die tot de betere Tales games?

Ja, Higurashi is op Steam. Het is opgedeeld in meerdere chapters. De eerste chapter is niet heel lang, dus het is het proberen waard. Nogmaals wel een warning dat die erg slow paced is met flink wat slice of life. Zelf stoorde het me niet, maar ik weet niet hoe jij daar tegenover staat.

Ja, de combinatie met 1 handheld game en 1 console game kan inderdaad soms ook nog wel is werken. Blijft voor mijn gevoel nog wel de beste ervaring als de focus echter op 1 game gaat.

Heb Life is Strange inmiddels vorige week uitgespeeld en hij was echt fantastisch! Veel emotionele momenten en leuke, diverse personages. Het einde was inderdaad erg apart ja, de nightmare sequence. Het werd op een bepaald punt ook een beetje verwarrend. Het dilemma aan het einde was wel een beetje cliché, maar afijn. Chloe begon ik als personage toch nog te waarderen, tegen m'n verwachting in. Episode 4 was wel echt het hoogtepunt van de game als je het mij vraagt. Begon al erg sterk met de confrontatie met Frank, vervolgens het ontdekken van de Dark Room en dan de onthulling van de mastermind, wat me echt totaal omver blies. Had jij een vermoeden dat Jefferson de antagonist was van het verhaal? Schijnbaar waren er wel wat kleine hints, maar er ging geen belletje rinkelen bij mij. Hebben ze echt ontzettend goed gedaan. Ik kijk er erg naar uit om Before the Storm en deel 2 te spelen in de toekomst. Al krijgt deel 2 momenteel niet al te positieve feedback.
NintendoJeroen