Now Playing

(U)
PS4
Persona Dancing Endless Night Collection: Persona 5: Dancing in Starlight
Dancing king

Updated about 17 hours ago

NintendoJeroen's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
39 (U)
10%
285 (B)
73.3%
65 (C)
16.7%
Wishlist  0 ?         Top-Rated  18 ?????         Master Runs  0 (M)
PlayStation 4 6 (U) 12 (B) 2 (C) 22 Total
PlayStation 3 2 (U) 14 (B) 1 (C) 17 Total
PlayStation 2 5 (U) 2 (B) 0 (C) 7 Total
PlayStation 1 (U) 1 (B) 0 (C) 2 Total
PlayStation Vita 4 (U) 22 (B) 4 (C) 30 Total
PlayStation Portable 4 (U) 3 (B) 0 (C) 9 Total
Nintendo Switch BEAT 65 (B) 12 (C) 97 Total
Wii U 2 (U) 27 (B) 5 (C) 36 Total
Wii BEAT 15 (B) 0 (C) 16 Total
GameCube 4 (U) 8 (B) 0 (C) 14 Total
Nintendo 64 BEAT 1 (B) 0 (C) 2 Total
Nintendo 3DS 5 (U) 54 (B) 20 (C) 84 Total
Nintendo DS 1 (U) 9 (B) 9 (C) 19 Total
Game Boy Advance 1 (U) 2 (B) 0 (C) 3 Total
Game Boy/Color BEAT 4 (B) 1 (C) 5 Total
PC 4 (U) 44 (B) 11 (C) 65 Total
Mobile BEAT 2 (B) 0 (C) 4 Total
All Games 432 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 1 day ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
waarom heb je eigenlijk een animekatze als avatar?!
about 7 days ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
die middelste lijkt wel een beetje op jou tbh
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Treasure Hunter: 1000+ games
Thanks! So I've heard! I'm really looking forward to it!
about 2 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Poisoned: 3+ new games in a row
Tales of Vesperia ziet er wel erg leuk uit, heeft ook wel mijn interesse. The Caligula Effect heeft wel wat weg van Persona volgens mij, dus ik snap dat die je interessant lijkt. De reviews zijn echter wel mixed en het wordt voornamelijk bestempeld als een mediocre game. Ik volgde de game een aantal jaar terug toen de Vita release uitkwam en het merendeel gaf aan het nogal een 'hollow' experience te vinden. Niet om je hype naar beneden te halen hoor, maar ik dacht ik deel even wat ik erover heb gehoord.

Precies, het rond de 5 laten schommelen vind ik dan nog wel de meest ideale situatie eigenlijk. Heb alleen zojuist 3 ontzettend lange games aangeschaft, dus dat doel blijft voor de komende maanden nog even uit zicht haha. Het gaat je vast wel lukken om het uiteindelijk naar de 0 te krijgen. Volgens mij heb je ook een aantal games een ‘stealth delete’ gegeven en dat moedig ik alleen maar aan. Games die je in je backlog hebt zitten waarbij je uiteindelijk niet de intentie hebt om ze uit te spelen kun je maar beter verwijderen. Heb dat een aantal jaar terug zelf ook gedaan.

Dat is waar en ik hoop ook op een vervolg. Enkele maanden kondigden ze overigens een enigszins soortgelijk, maar kleinschaliger, project aan. Het heet ‘The Dark Pictures’ en krijgt meerdere episodes, waarin er iedere keer een andere verhaallijn gaande is. Klinkt wel interessant.

[Link]

Ja, ik weet het niet zeker hoor. Het is namelijk toch wel een action-driven game, je zou het het beste kunnen omschrijven als één grote boss rush, maar ik vond het wel heel erg gaaf. Wat betreft VR recommendations, ik heb het zelf niet, maar ik weet dat de betere titels Astro Bot, Moss, Rez Infinite, SUPERHOT en Until Dawn: Rush of Blood. En inderdaad Resident Evil 7 VR schijnt ook top te zijn. Sowieso is deze game het spelen waard, of het nou in VR is of niet, hij is echt heel erg goed.

Ah, thanks. Als die in de sale komt koop ik hem.

Volgens mij is het ook dezelfde writer als de Ace Attorney games, dus dat kan kloppen! Goed om te horen dat je hem leuk vond. Missile was erg leuk ja. En ja, de DS en toch ook wel de 3DS zijn zeker aan het verouderen. De Vita was in 2011 gewoon erg ver voor zijn tijd, daarom blijft het ook gewoon doodzonde dat het geen succes was. Het had zoveel potentie om een enorm sterke library te ontwikkelen, maar het mocht niet zo zijn.

Veel plezier met Detroit! Heb veel goede dingen erover gehoord, ben benieuwd wat je ervan vindt.
about 2 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Poisoned: 3+ new games in a row
Yep, ik keek erg uit naar zowel Symphonia als Persona 1. Had de intentie om vanaf dat punt dan de vervolgdelen in chronologische volgorde te spelen, zodat ik de ontwikkeling ervan zou ervaren en de franchises als geheel meer zou gaan waarderen. Het voelde jammer genoeg te verouderd aan. Op dat moment was ik teleurgesteld, maar nu maakt het me niet zoveel uit. Er zijn immers zoveel moderne games op de markt van hetzelfde genre dat ik daar nu veel liever prioriteit aan geef. Ik zie dat jij Persona 1 nog in je backlog hebt. Mogelijk dat jij er wel wat uit kunt halen, aangezien je al bekend bent met de games.

Eigenlijk best bizar dat sommige retro games nog prima speelbaar zijn en dat anderen zo afzichtelijk zijn geworden of de mechanics zodanig verouderd zijn, dat het haast niet meer te doen is. 2D games overleven echter de tand des tijds (over het algemeen) meer dan 3D games. Graphics doen wel echt een hoop heb ik gemerkt. Vroeger beweerde ik altijd stellig dat graphics niets uitmaakte in een game, maar daar ben ik wel van teruggekomen. Nu zou ik zeggen dat gameplay en graphics hand in hand gaan.

Mee eens. Het zijn natuurlijk wel nog steeds games van onafhankelijke ontwikkelaars, dus het blijven nog steeds indie games, maar ik begrijp wat je bedoeld. Moet ook wel zeggen dat een hoop van die pixel-indies zich totaal niet meer van elkaar onderscheiden. Het is allemaal 1 pot nat geworden.

Ik hoor jammer genoeg over Breath of the Wild dat de wereld wel behoorlijk leeg aanvoelt en dat het nauwelijks een verhaal heeft. Ervaarde jij dat ook zo? Op zich was ik namelijk wel een fan van de oude formule van Zelda, maar aan de andere kant vind ik open world games ook wel gaaf. Nouja, ik moet het maar gewoon meemaken. Ja, ik hoorde al dat Persona 5 zo rond de 100 uur duurt, maar dat maakt me niet zoveel uit. Zolang het me maar genoeg plezier geeft. Valkyria Chronicles 4 had ik uiteindelijk ook 85 uur overgedaan en heb daar echt geen spijt van gehad. Wat vond jij het sterkste aspect van Persona 5? AI: The Somnium Files is het nieuwe project van de Zero Escape developer, misschien dat je er daarom van gehoord hebt. Heb daar wel echt hoge verwachtingen van.
about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
I hope you enjoy Dancing in Starlight! It's really fun
about 4 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
I am indeed it's huge though, it's definitely going to absorb a lot of my time xD
about 4 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Treasure Hunter: 1000+ games
Poisoned: 3+ new games in a row
Yes, I got a bunch of games for Christmas, therefore I started into 2019 with a lot of nice games to get me through the year!

I liked the game but I agree that it's pretty pricey, like so many JRPGs for the PSP nowadays. The playtime is with around ~20 hours at least twice as long as Ys: The Oath in Felghana if that's any comfort for you to justify the high price.

I really enjoyed playing it a lot! Chloe was a pretty awesome character if you ask me I agree that it's a good prequel and it really made me curious for season 2 as well. However I'll also wait til the season is complete before purchasing the game.

Yep, I spotted a lot of good offers lately and couldn't resist I want to play the games anyway someday, so I guess it doesn't matter much whether they're still on my wishlist or actually already standing on my shelf. The more the merrier! At least that way you always have a good selection of nice games to play

How did you enjoy Psycho Pass by the way? After watching the anime (even the mediocre 2nd season) I was quite disappointed with the game.
about 4 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Poisoned: 3+ new games in a row
Dat probeer ik meestal ook wel een beetje te doen ja. Ik ben de laatste tijd steeds meer retro games aan het spelen en die zijn vaak wat korter. Ze zijn ook iets simpeler dus dat is ook fijn na een dag hard werken.

Het is ook niet per se dat ik er problemen mee heb, het is meer dat ik de meerwaarde er niet van inzie op console. Op de Switch snap ik dat het fijn is om veel spellen digitaal te hebben, maar zelf zou ik nog liever een mooie kast hebben.

Ik heb zeker de speedrun trophy gehaald. Ik had een tijd van ongeveer 1:50 uiteindelijk. Ik moet wel zeggen dat het spel er niet voor gemaakt is. De random gedrag van Yorda kan sommige situaties toch wel erg frustrerend maken, maar het geeft wel veel voldoening als het uiteindelijk lukt.

Ik zat even te kijken en zie ik dat Pandora's tower best wel aan de prijs is. Ik had een paar maanden geleden een dubbel alleen heb ik die uiteindelijk aan mijn zusje gegeven. Ik zou niet per se zeggen dat je er 40 euro voor moet neerleggen, maar als je hem eens voor 20 of minder ziet zou ik hem gewoon pakken. Al is het puur voor het feit dat hij in elke Wii verzameling moet zitten vanwege operation rainfall.

De mensen die niet verliefd zijn op XC zijn; 1) mensen die het spel niet gespeeld hebben, en 2) mensen die niet van RPGs houden. Een vriend van mij heeft helemaal niets met JRPGs maar wou eens FFX bij mij proberen. Hij speelde het voor 2 uur en vond er niets aan. Ik heb echt helemaal niets met WRPGs en iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Echter ging hij niet zeggen dat het spel slecht was. Ik ken zo veel mensen die FF7 slecht vinden en zodra ik vraag waarom komt het er altijd op neer dat ze gewoon niet van het genre houden maar door alle lof die het krijgt het wouden proberen. Maar i.p.v. te erkennen dat het wel een degelijk spel is word het gelijk een slecht spel genoemd. Ik heb hier best een sterke mening over merk ik nu ik dit type. Ik denk dat het komt omdat mijn smaak soms een beetje van de "normale" gamer afwijkt en mensen daar wel eens moeilijk over deden.

Ik zal heel eerlijk zijn. De 110+ uur die ik in Persona 5 heb gestoken waren het allemaal waard. Ik hou echt heel erg van (goede) lange games omdat ze daadwerkelijk iets met het verhaal en de wereld kunnen doen. ICO is bijvoorbeeld een mooie wereld met een kort maar charming verhaal, maar het maakt geen kans tegen een Final Fantasy, Xenoblade of Persona. Die werelden kan ik mij maanden in verdiepen en ik geniet er elk moment van. Wellicht is het escapism.
about 4 weeks ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Focus: Only playing one game
It’s the best game I’ve tried in VR. It also has the highest average review score of any VR game ever made.

It honestly made me feel like the first time I played a video game!
NintendoJeroen